Димо Алексиев в Откраднат живот

Димо Алексиев пак в „Откраднат живот“, разкриват мистерията с разменените бебета

30 юли 2019

Един от любимците на феновете на хитовата медицинска сага „Откраднат живот“ най-вероятно съвсем скоро ще ги изненада със завръщането си в сериала. Това е актьорът Димо Алексиев или както е по-познат на телеманите, като персонажа си д-р Калин Генадиев, спечелил сърцата на аудиторията в дебютния първи сезон.

Новината издаде сценаристката и половинка на продуцента Евтим Милошев, Христина Апостолова. „Ще има хора, които ще се върнат и чрез които ще направим завой към началото, откъдето започна цялата история – тази с разменените бебета през 1982 година и от което всъщност произтича и името на сериала.

Двете "пораснали" бебета в сериала.

Двете „пораснали“ бебета в сериала.

Както е известно, и двете деца порастват и стават лекари – едното е именно д-р Генадиев (Димо Алексиев), а другото – д-р Алекс Василев (Алек Алексиев). Снимките на новия сезон вече вървят с пълна сила, а съвсем скоро и самата Мартина Вачкова (сестра Жекова) пусна снимка с Димо Алексиев в социалните мрежи, под която написа „Моят любимо Димо Алексиев, искам пак да сме заедно в Откраднат живот. Прекрасна среща“.

Дали пък въпросният завой в сюжета означава и че ще гледаме последния сезон на „Откраднат живот“.. е, това тепърва ще разберем.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)