dimo_gqurov

Димо Гяуров: Европа трябва да се обедини, лидерите да спрат вътре номерата си

16 ноември 2015

Европейският съюз вече няма да е същият. Но той не е подготвен да се справи със създалата се ситуация. В него няма единство.
Това коментира пред бТВ бившият директор Националната разузнавателна служба Димо Гяуров. Той подчерта, че са необходими резки мерки срещу мигрантската вълна.

Според него проблемът е, че Европа не е единна. За да може да се справи със заплахата от тероризма“трябва първо самата Европа да се обедини и вътре лидерите да спрат да си правят номера“,заяви Гяуров.

България също не е подготвена и не може да предприеме мерки. Никой няма доверие в полицията. Най-важно в момента е населението да се обучи на бдителност. Бих препоръчал на МВР да започне да обучава населението на бдителност. Това, което каза главният секретар, че пазят посолствата, въобще не е достатъчно. Имаме заплаха в клип от Ислямска държава – ще отровим храната и водата ви. Какво се прави, попита риторично бившият шеф на националното разузнаване. Населението не е подготвено да бъде бдително, заяви Гяуров и обясни, че липсва доверие в МВР и никой не би подал сигнал, ако забележи нередност. /БГНЕС

снимка: armymedia.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)