4185382-istock-163266252

Днес е Международният ден на мастурбацията

07 май 2019

В официалния календар с празници Международният ден на мастурбацията липсва, както и изброените по-долу дати не фигурират, но неофициално те съществуват по (почти) целия свят. Ето кои са еротичните празници в „световния секс календар“:

На 14 март се отбелязва Международният ден на фелациото. Но според някои сексолози неписаният обичай на този ден е жените да се грижат за своите партньори, не само сексуално. Например подходящо е да приготвите изненадваща вкусна вечеря и след това да зарадвате половинката си с „десерта“.

20 март е обявен за Международен ден на кунилингуса. Препоръчва се мъжете да създадат романтична обстановка, предразполагаща към любовна игра.

7 май, както научихте от заглавието, е запазен за Международния ден на мастурбацията. В САЩ има и Национален ден на секса.

Наближава и Международният ден на проститутките, който феите на любовта празнуват на 2 юни. На 9 август честваме Международния ден на женския оргазъм, а 21 август е обявен за Световен ден на секса.

На 6 септември се отбелязва Денят на взаимната орална любов. Смята се, че това е празник на някои пози, които предполагат взаимни орални ласки. /БГНЕС

снимка: ayola.tv

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)