Джо Ландо и Джейн Сиймур - Доктор Куин

„Доктор Куин“ и „Съли“ се събраха 21 години по-късно

23 август 2019

Един от безспорните телевизионни хитове в края на миналия век бе сериалът „Доктор Куин Лечителката“, който събираше пред екрана милиони телемани от цял свят. Благодарение на продукцията, двамата изпълнители на главните роли – Джейн Сиймур и Джо Ландо се превърнаха в звезди от световна величина и след края на сагата оставиха много разбити сърца.

Джо Ландо и Джейн Сиймур - Доктор Куин

За радост на феновете, 21 години по-късно, двамата отново се събраха на общ кадър. Снимката бе публикувана от Сиймур в профила й в социалната мрежа Instagram, като двамата са широко усмихнати един до друг в Малибу. Под кадъра актрисата е написала послание с напомняне именно към сериала, който ги направи известни – „Лято със Съли“.

Джо Ландо и Джейн Сиймур - Доктор Куин

Истината е, е макар и след толкова време, двамата действително изглеждат страхотно – Джейн е на 68 години, докато Джо на 57 и единственото, което го отличава от персонажа му, е липсата на прословутите му къдрици. Иначе „Доктор Куин“ се появи в мрежата през 1993 година и се задържа на екран цели 6 сезона, преди да приключи през 1998 година.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)