Снимка: Billboard

Домът на Ариана Гранде е под денонощна охрана

01 юни 2017

Измина седмица от кървавия атентат в Манчестър след концерта на Ариана Гранде, но мерките за сигурност спрямо безопасността на певицата продължават да са все така сериозни. Родната топ интериорна дизайнерка – Николета Кръстева, която прави анализи на домовете на звездите, издава, че домът на Ариана Гранде във Флорида е под денонощна полицейска охрана.

Домът на тийн звездата във Флорида/сн: Billboard

Домът на тийн звездата във Флорида/сн: Billboard

Къщата се намира в Boca Raton и е била обявена за продан срещу сумата от 2,399,000 долара, разположена на 7,590 кв.м., със своите пет спални, седем бани и не малко атракциони: кино салон, звукозаписно студио, та дори и обсерватория с телескоп. Ето какво обаче е оценката на специалиста Николета Кръстева за интериора:

„Много мащабно и просторно имение, но от интериорна гледна точка е пълна катастрофа. Много хаотични мебели и ужасни жълти стени, абсолютен хаос, никакъв признак на елегантност и дизайн. Тук сякаш всичко е случайно попаднало. Стари мебели от различни материали заемат помещенията. Просторни стаи, но празни и вехто обзаведени“, обобщава Николета Кръстева.

Домът на тийн звездата във Флорида/сн: Billboard

Домът на тийн звездата във Флорида/сн: Billboard

Може би фактът, че от известно време Ариана Гранде живее ту с приятеля си, ту по турнета и записи на песни, означава, че и тя самата не се вълнува особено много от атмосферата в дома.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)