Домът на Мариана Маринова

09 юли 2016

Домът на Мариана Маринова – свеж, пъстър и цветен – точно като самата нея.

ARCH_MAG - KASHTA MARIANA MARINOVA STOP 03

Екипът на In LIFE и АРХИТЕКТУРЕН МАГАЗИН има голямата чест и удоволствие да бъде специален гост в дома на Мариана Маринова. Красавицата гостоприемно отвори вратите на малкото си, но много кокетно и спретнато жилище, специално за нас.
Весела, жизнерадостна и свежа е Мариана Маринова – точно такъв е и нейния дом – отражение на нейния авантюристичен характер и динамичен стил. В него тя живее с двете си дечица и не се оплаква от липсата на място и простор, въпреки, че жилището не е голямо – около 80 кв. м.
Тя е проявила индивидуален почерк и стил при взимането на интериорните решения – не е ползвала дизайнерски услуги и съвети на професионалист. В апартамента е много цветно и пъстро, правят впечатление многото декоративни акценти, които освежават пространството.

ARCH_MAG - KASHTA MARIANA MARINOVA STOP 01

Съвсем наскоро Мариана Маринова бе и специален гост на Пепа Попова в предаването ,,В куфара на…“, където тя разказа колко много държи на личния си стил, елегантните дрехи и експериментите в облеклото. Пред нас призна, че не е правила скоро освежаване на дома си, но за сметка на това с гардероба си го прави постоянно.

Такава е Мариана Маринова – интересна, провокираща и различна- всеки път!

автор: Ася Георгиева
оператор: Антон Хариев

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)