Woollahra-Residence-02-1150x647

Дом и природа сляти в едно

30 август 2015

Да слееш дома си с природата. Това не е нова тенденция, но се изисква истинско майсторство, за да я постигнеш и реализираш.  При тази къща, намираща се в околностите на Сидни, Австралия, това наистина се е случило.

Woollahra-Residence-01-1150x799

Прекалено прави и категорични форми, без овали и излишни детайли, без фриволности. Бяло, дърво и нито една картина по стените. Просто не се налага, защото огромните отворени стени и прозорци са вкарали приказната градина като естествен фототапет и декор. Изобилно разцъфналата магнолия е център на цялото природно и домашно представление. Със или без цветове, с превитите си стъбла и усукани клони, тя е контрапункт на изчистените форми на този дом и му придава нежност и уют.

Woollahra-Residence-06-1150x812

Woollahra-Residence-05-1150x715

Woollahra-Residence-10-1150x894

Едно е сигурно – голям съюзник в тази отлична дизайнерска реализация е и климата, който позволява този разкош на зеленина и възможността прозорците и вратите винаги да са отворени. Двор и дом сляти в една вълшебна симбиоза, в която освен да се посветиш на креативните си дела и да се радваш на живота – друго не ти остава!

текст: Валерия Симеонова
снимки: AD

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)