Доналд и Мелания успяха да се целунат публично

08 ноември 2017

Президентската двойка на САЩ най-сетне успя да се целуне по устата на публично събитие, пише dir.bg. Известният с некоординираните си движения Тръмп често излага Мелания, когато тя се опитва да го хване за ръка. Дори се е случвало първата дама да го плесне през ръцето, когато той поема инициативата за близост, тъй като в тези моменти обикновено винаги нещо се проваля. А снимките от подобни провали веднага излизат на първите страници на вестниците.

На посещението на двойката в Южна Корея обаче Мелания се престраши и инициира дори целувка по устата, която, въпреки че изглеждаше да е на косъм от катастрофата, завърши с успех.

Това не беше единствения забавен момент от визитата на семейство Тръмп в Южна Корея. Видео на американската първа дама, усмихваща се на корейски момичета, които започват да пищят, когато виждат момче от популярна местна поп група, стана много популярно в социалните медии.

Клипът е от реч на Мелания пред южнокорейски ученички. Тя говори колко важно е момичетата да имат равен достъп до спорт. Когато забелязват до нея Цой Мин-хо от групата „Шайни“, момичетата започват да пищят и да пляскат с ръце, а Мелания Тръмп ги гледа с широка усмивка. Тя се държи много свободно през цялото време. Корейските потребителите на Туитър коментираха колко добре реагира тя на момичетата и поп звездата.

Първата дама на Южна Корея пък сготви деликатес за семейство Тръмп. Ким Джун-сук включи в менюто сушени райски ябълки, пълнени с орехи и покрити с шоколад. Тя лично е брала плодовете от дървета в Синята къща, резиденцията на южнокорейския президент Мун Дже-ин в Сеул, и ги е сушила няколко седмици.

снимка: БТА

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)