DbfWoAVWkAABMye

„Доналд Тръмп от Брега на смъртта“

27 април 2018

Долорес Лейс Антело от автономната испанска област Галисия, стана известна и зад границите на страната си, поради голямата прилика с президента на САЩ Доналд Тръмп. 64-годишнатата жена живее в селцето Нантон, което е с население по-малко 500 жители. Някои издания от испанската преса я нарекоха „Доналд Тръмп от Брега на смъртта“, име, дадено на тази област на запад от брега на Галисия. До скоро Лейс, която дори не разполага с мобилен телефон, не е знаела кой е Доналд Тръмп.

„Ако знаех, нямаше да публикувам снимката“, твърди авторката на снимката, журналистката Паула Васкес, която посетила селището, за да напише статия за състоянието на тамошното селско стопанство. От прозореца на автомобила си тя видяла Лейс, прибираща се към дома си с мотика на рамото, и й направила снимка. Журналистката споделя, че първоначално дори не обърнала внимание на нейната външна прилика с американския лидер. Но кадърът бързо привлякъл вниманието на потребителите на Whatsapp, Facebook, Twitter и споделянето му расте лавинообразно.

15245633463430

„Боже мой, моята снимка е изминала голям път. Струва ми се, че това е заради цвета на косата“, казала Лейс, когато научила за цялата ситуация. На въпроса, не й ли се струва сравнението обидно, жената казала, че съвсем не е оскърбена.

DbkaGgwX4AEMAtB

Някои от потребителите споделят снимката й, придружена от надписа „Майката на Тръмп“, а други решиха просто да я подменят на снимки, на които присъства американският президент.

по материали на: El Mundo, lux.iol.pt, obzor.press

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)