Драго Драганов - Драго Чая

Драго Драганов става водещ на предаване за история по БНТ

28 октомври 2018

Популярният журналист Драго Драганов, по-известен сред широката публика като „Драго Чая“, влиза в ново нестандартно амплоа. От 29 октомври по БНТ стартира нова телевизионна игра, наречена „Клуб История.BG“, която ще е посветена изцяло на историята на България.

Предаването ще се състои всеки понеделник, а в ролята на негов водещ ще е именно той. Според правилата, основните участници във формата ще са ученици от последните класове на различни училища и гимназии, като в пет различни кръга те ще мерят своите знания по значими дати, имена и събития от миналото на страната ни.

клуб история BG

Любопитно е да отбележим и, че в „Клуб История.BG“ ще има и размяна на ролите – състезатели ще стават ученици, които преди това са били част от публиката, а оценяващи ще са едни от най-честите гости по различни теми в предаването.

„Това е най-екстремното приключение, в което съм се впускал през цялата си телевизионна кариера до сега. Върнах се в 10-ти клас и отново извадих учебниците по история, за да закача поне 3-ка. Много съм впечатлен от първите участници и безкрайно се гордея с успеха на мисията, която колегите от „История.BG“ вече шест години успешно осъществяват. Обещавам ви да видите един напълно непознат Драго Драганов“, не скри ентусиазма си от новото амплоа пък самият Драго Драганов.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)