20160113.binndqlaaz

Дъщерята на Александър Антов: Баща ми не е бил заплашван

13 януари 2016

Искам да знам какво е нещото, кой е човекът, който стои зад това. Това каза в „Шоуто на Слави” Мая Антова, дъщеря на убития собственик на модна къща „Агресия” Александър Антов. Според Антова, баща й не е чувствал страх за живота си: „Той ако е изпитвал някакъв вид страх, първо щеше да се погрижи за близките си – той беше такъв човек. После – за хората, които работят за него (…) Определено не смятам, че е имало някаква форма на заплахи”.

Дъщерята на Александър Антов каза, че вярва в институциите.

От година тя отговаря за „Агресия”. В момента във фирмата работят 250-300 човека. 

Тя разказа, че трагичната вест е заварила служителите на работните им места. Много от хората от години са във фирмата и въпреки мъката, те са продължили работа.

Магазините и цялата дейност на модна къща „Агресия“ не са спрели дейността си след смъртта на Антов, въпреки мъката, която изпитват хората, които са от години във фирмата, изясни Мая Антова. Тя добави, че са вдигнали производствения план – нещо, което Александър Антов поискал преди да бъде убит. И уточни, че именно тя управлява компанията в последната една година. 

Един приятел ми каза, че в такава ситуация или плуваш или се давиш. Затова ние всички трябва да изплуваме и запазим спокойствие – за нас, за децата ни, каза още Мая Антова. И заключи, че се надява скоро истината за убийството на баща й да излезе наяве.

Жената, която бе видимо разстроена и трепереше, каза, че не знае кога ще бъде погребението. 

Антова благодари на КРИБ заради ангажираността на работодателската организация след убийството на баща й. Тази ангажираност включваше и настоятелно писмо до силовия министър Румяна Бъчварова, което предизвика гнева на премиера./БЛИЦ

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)