20200130-jenn-post

Дъщерята на Бил Гейтс се омъжи

30 януари 2020

Дженифър Гейтс, най-голямата дъщеря на един от най-богатите хора в света, Бил Гейтс и съпругата му Мелинда, се омъжи. 23-годишна възпитаничка на Станфорд обяви годеж с любовника си Наел Насар.

20200130-jenn-4
Насар направи предложение на дъщерята на основателя на Microsoft по време на почивката им в планината, където те караха ски. Дженифър, очевидно не очаквайки такъв обрат на събитията, но не можа да скрие радостните си емоции и ги сподели на instagram.

Наел Насар, ти си един от рода. Удари ме на място миналия уикенд, изненадвайки ме на най-значимото място за нас. Нямам търпение да прекарам остатъка от живота си заедно с теб, да се уча, да се развивам, да се смеем и да се обичаме. Да, да, да! Милион пъти повече от преди,

Новоизработеният младоженец от своя страна призна, че сега се чувства най-щастлив.

Тя каза да! Чувствам се като най-щастливият човек на света. Джен, ти си всичко, което бих могъл да си представя. Нямам търпение да продължа да се развиваме заедно в това пътуване, в пътешествието, наречено живот, и просто не мога да си представя живота си без теб. Обичам те повече, отколкото можеш да си представиш, и ти благодаря, че до теб всеки ден ми се струва като приказка, – каза той на свой ред.

20200130-jenn-2
Дженифър и Наел се срещат от няколко години и никога не са криели връзката си. Насар, подобно на Дженифър, се радва на конна езда, а също така е завършил Станфорд (катедра „Икономика и управление“), където се запознават.

Родителите на Дженифър, които наскоро отпразнуваха 26-годишнината от брака, все още не са коментирали новината за годежа си с дъщеря си.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)