5e_p5u0ap

Дъщерята на Брус Уилис: Бях нещастна, опитвайки да се контролирам така, че всички около мен да са доволни

22 август 2017

Румър Уилис реши да направи нещо необичайно за себе си за рождения си ден през уикенда. Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур сподели своя снимка като малка, на която позира гордо изпъчена за реклама. Към кадъра тя описа откровено и подробно комплексите, които са я преследвали цял живот, пише dir.bg.

Румър призна, че спирачките, които сама си е поставила в живота, дълго време са я правели нещастна:

„Това е момичето, заради което празнувам днес. Момичето, което не се страхува да завземе пространството, не се страхува от таланта и самочувствието си. Което крещи от върха на планината, че аз съм тук и имам какво да кажа. Малката Ру, която криех през по-голямата част от живота си, защото ме беше страх, че тя е прекалено странна или задръстена, или не достатъчно добра.

5e_htovkn

От време на време тя имаше появи, но много рядко и обикновено насаме със сестрите ми. През останалото време полагах всички усилия да скрия блясъка й, за да не отблъсне другите със силното си сияние. Бях нещо като мъгъл (б.р. – магьосник от човешки произход в „Хари Потър“ – дискриминиран от някои наследствени магьосници)… И през по-голямата част от живота си като възрастен смятах, че ако мога да бъда такава, каквато искат другите, ще бъда приемана и щастлива, но никога не бях.

Бях нещастна, опитвайки да се контролирам така, че всички около мен да са доволни. По едно време изгубих от поглед малкото момиченце от снимката. Но тя вече няма повече да се крие. Затова тази година моят подарък към мен е да бъда странна, задръстена, понякога неудобна, талантлива, мила, обичаща лошите тв предавания…“

снимки: Instagram

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)