Парис Джексън

Дъщерята на Джако за обвиненията: Пушете една трева и се успокойте!

17 март 2019

Скандалният документален филм за Майкъл Джексън „Да напуснеш „Невърленд“ разбуни духовете навсякъде по света. Лентата, в която двама мъже – Джими Сейфчък и Уейд Робсън открито обвиняват „Краля на попа“ в педофилски наклонности и блудство с тях, докато са били малолетни, доведе до спирането на песни на изпълнителя в редица медии.

Дъщерята на Джако – Парис най-сетне реши да вземе лично отношение към скандалите, взимайки позиция относно продукцията на HBO. Tя написа няколко коментари по случая, използвайки за целта личния си профил в социалната мрежа Twitter.

Парис Джексън

„Всички приемате живота ми по-сериозно, отколкото го правя аз самата. Зная, че несправедливостите изглеждат объркващо и е лесно хората да се ядосат, но да се реагира със спокойно съзнание обикновено е по-логично от това да отвръщате с гняв… по-доброто чувство е спокойствието. Затова пушете една трева и помислете за голямата картина. Успокойте се, хора“, написа 20-годишната Парис.

Иначе тук е моментът да напомним, че самият Майкъл Джексън отрече всички обвинения още приживе и остана невинен в очите на закона до смъртта си през 2009 г. Междувременно, режисьорът на „Да напуснеш Невърленд“ Дан Рийд обяви, че е готов да направи втора част, ако други жертви на певеца са готови да разкажат историите си пред камерата.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)