20180801-zeta-post1

Дъщерята на Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас участва във фотосесия и призна, че е била тормозена заради баща си

02 август 2018

Катрин Зита-Джоунс заедно с дъщеря си Карис станаха героини на септемврийския брой на списание Town & Country. Те позираха заедно за снимка на корицата.

01082018-town-00

15-годишната представителка на династията на известния актьор вече изглежда като копие на звездната си майка. Въпреки това, в интервюто момичето каза, че знае колко трудно е да расте под постоянното внимание на пресата към семейството от известни актьори, както и това, какво означава „ейджинг“ и училищен тормоз.

01082018-town-01

Момичето е трябвало да се справи с открит тормоз от страна на съучениците си. И причината е, че баща й, Майкъл Дъглас е на 73 години, докато майка й – на 48. Разликата от 25 години между родителите й дала на връстниците й основание да осъдят Карис.

 

Децата казваха: „Дядо ти дойде да те вземе,“

- оплака се Карис.

01082018-town-02

Освен това дъщерята на звездните родители също страда от заглавията във вестниците, които също не се уморяват да припомнят възрастта на баща й.

След като видях снимка на татко с надпис „Майкъл Дъглас отново има рак и ще умре след месец“ аз заплаках. Тогава си помислих: „Защо родителите ми не ми казаха за това?“ Но всичко това не беше вярно. Хората просто искаха да разкажат „своята“ история,

- споделя откровено Карис.

20180801-zeta-3

В момента Карис учи в гимназията и сериозно мисли за това, какво би искала да направи в бъдеще. Момичето признава, че майка й е пример за подражание и икона на стила. Актрисата, от своя страна, също е вдъхновена от стила на дъщеря си:

Тя има свой собствен индивидуален стил. Тя изглежда модерна, но в същото време дрехите съответстват на възрастта й. Никога не е било необходимо да казвам на дъщеря си: „Мисля, че изглеждаш неподходящо“.

- разказва майката на Карис.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)