05-frances-bean-2

Дъщерята на Кърт Кобейн новата муза на Марк Джейкъбс

05 февруари 2017

Наричат я детето на грънджа, а всъщност тя крие един необуздан сексапил, на който светът все по-често успява да се радва.

Франсис Бийн Кобейн  – дъщерята на легендарния вокалист на “Нирвана” Кърт Кобейн и певицата Къртни Лав, е новата муза на американския дизайнер Марк Джейкъбс.

Магьосникът от Ню Йорк, както наричат Марк Джейкъбс, сподели снимка на Франсис от колекцията си “Пролет 2017” на профила си в Instagram. Под снимката дизайнерът написа, че я е срещнал за първи път на вечеря с майка й Къртни Лав и Анна Суи, когато Франсис била едва 2-годишна.

“Винаги съм искал да работя с Франсис. Нейната красота, уникалност и сила са нещо, на което се възхищавам и уважавам отдавна. Малко неща са толкова трайни за вдъхновението ми като хората, чиято честност, вярност, смелост и любопитство ги карат да изследват и да нарушават общоприетите норми“, споделя дизайнерът.

francis

“Не бих го направила за друг освен за Марк”, допълва тя. “Колекцията ми се стори страхотна и бях поласкана, че  е избрал именно мен за представянето й. Харесва ми дръзкия му и иновативен подход. Той все още е голям бунтар в модния свят, какъвто винаги е бил от самото начало на кариерата си!”

Първата поява на Франсис бе през 2008 г. като корица на списание Harper`s Bazaar.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)