2017035-bazaar-post

Дъщерята на Майкъл Джексън с корица на Harper’s Bazaar

16 март 2017

18-годишната начинаеща моделка и актриса Парис Джексън е героинята на новия априлски брой на списание Harper’s Bazaar. Фотосесията за списанието се състоя в Париж, където дъщерята на Майкъл Джексън показа стройна фигура на фона на Айфеловата кула.
Всички снимки на Парис са вдъхновени от стила на Мадона през 80-те (между другото, наскоро, Мадона призна, че девет години преди раждането на Парис, между нея и Майкъл Джексън е имало кратък роман). На снимките дъщерята на Краля на попа забележително прилича на Мадона в младежките й години.

02017035-bazaar4

2017035-bazaar1

2017035-bazaar3

На фотографиите Парис позира в полупрозрачна червена пола и кроп-топ на Dior, в пуловер на червено-бели райета и черни панталони, а на корицата на същото списание, тя е с черна рокля с дълбоко деколте.
Девойката не само позира само пред фотографите, но и даде интервю за отношенията си със своя баща.

Израснах с баща си и двамата си братя. Но любимото дете бях само аз, защото аз бях единствената дъщеря. Аз бях принцесата и съвършенството в очите на баща ми,
- призна Парис Джаксън.

Между другото, през януари тази година, дъщерята на певеца даде голямо интервю за списание Rolling Stone, в което разказа за живота на баща си:

Ние наистина не си давахме представа кой е той и колко е известен. Той беше всичко в нашия свят, а ние – в неговия. За нас той бе просто татко, татенце.

Парис е единствената и най- обичана (по думите на самото момиче) дъщеря на Майкъл Джексън, който почина през 2009 г. на 50-годишна възраст. Парис тогава е само на 11 години. Дълго време, малката дъщеря на артиста бе пазена от публичност. Въпреки това, проблемите на момичето с алкохола не успяха да бъдат скрити от медиите. Времената се променят! Сега Парис не се отказва от наследствената популярност и се забавлява, позирайки за модни фотографи.

2017035-bazaar2

2017035-bazaar4

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)