„Дяволското гърло“ от 28 февруари, изрязали кървави сцени заради ефира

19 февруари 2019

Един от най-чаканите продукти в родното телевизионно пространство – новият криминален сериал „Дяволското гърло“ тръгва в ефира на Нова телевизия след по-малко от 10 дни – на 28 февруари. На пресконференция преди премиерата, продуцентът и негов създател Евтим Милошев разкри някои любопитни подробности около реализацията му. Той призна, че в крайна сметка екипът е решил да отреже някои от сцените, които били твърде жестоки и брутални за зрителите, за да може да се излъчва в по-приемлив часови диапазон.

Снимка: Nova TV

Снимка: Nova TV

„Не очаквах, че заснемането му ще е по-трудно от това на риалити формат. Използвахме натрупания опит от „Сървайвър“, но въпреки това пак не беше лесно. Да не говорим, че сме първите, които се решиха да снимат български сериал извън София и така изнесохме цялата продукция в Родопите“, коментира той. Двете звезди в каста – Владо Карамазов и Теодора Духовникова пък не скриха, че при предварителния скрийнинг на някои серии, буквално не сдържали сълзите си. Причината – въпреки, че по жанр „Дяволското гърло“ е криминален психотрилър, то в сюжетната линия има и много драматизъм.

„Смея да твърдя, че сериалът е направен на 100%. От сценарий през актьорската игра, та дори и до озвучаването… няма пробойна. Бих го сравнил като стил с хитовата продукция на HBO „Истински детектив“, но тук фактът, че има българска нишка, го прави дори по-интригуващ за публиката“, разказва пък един от режисьорите Павел Веснаков.

Снимка: Nova TV

Снимка: Nova TV

Иначе в актьорския състав, към горепосочените имена в ролята на следователи, които разследват серия ужасяващи убийства в Родопите, се присъединяват Васил Банов, Валери Йорданов, Христо Петков, Лидия Инджова, Диана Димитрова и др. Премиерата е в 22:00 часа на 28 февруари, като епизодите са 12, а сюжетната линия се върти само и единствено около настоящия сезон – още едно сравнение с „Истински детектив“. Дотогава ви предлагаме още веднъж трейлъра, а ние стискаме палци, положителните очаквания покрай рекламната кампания да останат и след последния епизод.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)