Карло Микелини

Д-р Карло Микелини за дермалното подмладяване без убождане

19 март 2019

Д-р Карло Микелини е човекът, който измисли биоревитализацията с BioRePeelCl3 или дермалното подмладяване без убождане. Очаква се на 25 март, понеделник, да пристигне в България и да разкаже повече за този метод.

Докато го очакваме на българска територия, ви предлагаме отговорите, които д-р Карло Микелини споделя за българските дами:

Д-р Микелини как достигнахте до формулата за биоревитализацията по вашия метод?
К.М. Както често се случва, добрите идеи се раждат от нищото. Чували ли сте за щастливата случайност? Аз от дълго време работех върху усъвършенстването на TCA /трихлороцетна киселина/базиран продукт и получих вдъхновение за двуфазен, оцеветен продукт, когато чух по радиото за маслен екстракт от японско синьо цвете.

Каква е тайната на женската красота?
К.М. Да бъдете в хармония със своето тяло и ум, да се грижите за красотата, но да не пренебрегвате някои дефекти, които правят личната красота уникална

Как се озовахте в това поле на науката?
К.М. Аз открих себе си в този сектор или пазар, като мениджър производство в новосъздадена компания, която произвеждаше козметични продукти и това се дължеше на дипломите ми по фармацевтична химия. Станах предприемач в момента в който реших да представям сам своите идеи и качеството на продуктите и методите си вместо това да правят други хора.

Вашия метод е много успешен, но какво ново да очакваме от вас в близко време?
К.М. Ще направим специално представяне в София на нашия нов продукт BioReHydra ,хидрофилен серум след третиране, високо технологичен… но нека не издавам повече. Имам на ум други два или три продукта, като например депигментиращ продукт но ще видим кога ще го представим към момента сме концентрирани върху BioRePeelCl3.

Д-р Карло Микелини

Д-р Карло Микелини

Известно е, че всяка новост в козметологията има своя „златен период“ след което често излиза от мода. Мислите ли че вашия метод няма да излезе от употреба?
К.М. Има някои примери за дълго просъщестрвували продукти, които повече от 10 години продължват да се радват на продажби и интерес. Ние знаем, че златните времена траят около 5 години, а ние сме на пазара от 18 месеца, така че имаме време, но не се тревожете , подготвени сме за конкуренцията!

Каква е вашата визия за красотата?
К.М. Моята визия е красотата да се надгражда чрез прости методи и да се полагат грижи за цялото тяло.

Вие сте млад, богат, известен и жените ви обожават, какво остава да свършите?
К.М. Благодаря Ви, но не съм чак толкова богат и известен, аз съм просто човек фокусиран върху проектите си. Работя усилено за да развивам този бизнес, така че към момента е важно да израствам заедно с него, като не забравям да отделям време за себе си и моята приятелка.

Имате ли хобита? Как прекарвате свободното си време?
К.М. О, да разбира се! Обичам да пътувам много и съм луд по риболова, който практикувам директно от моята лодка. Може би ще си купя по-голяма яхта идното лято, това също е част от плановете.

Какъв е съветът ви за разхубавяване, който ще отправите към българските жени?
К.М. Хранете се здравословно, спортувайте, забавлявайте се и намирайте време за себе си и разбира се …BioRePee!

Вижте още: Нов метод за подмладяване на кожата без инжекции

снимка: pixabay.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)