Д-р Ружа Игнатова, Бизнесдама 2014, празнува със световни бизнесмени

31 май 2015

В съботната вечер в 19ч. столичния център е притихнал. Купонът и емоциите са се пренесли по морето сякаш…
Да, ама не! Както би казал Петко Бoчаров! Само след броени часове, центъра на столицата ще стане свидетел на знаменито парти. Д-р Ружа Игнатова, Бизнес дама на 2014 година /първото излъчване на ЖИВО на In LIFE TV/ празнува своя рожден ден!

IMG_1922

In LIFE отново е в центъра  на събитията и красивата ни репортерка Калина Станева бе неотлъчно до най-интересните моменти на вечерта и ще ви срещне с партньорите и космополитните идеи на рожденичката.

IMG_1834

Легендарната сграда, бивш ресторант „Крим„,  отвори ексклузивно врати за специалното парти на Ружа Игнатова. Но това не бе всичко! Тук имаше и още една рожденичка – Диана Петрова! Това със сигурност допринесе за приповдигнатия градус на емоциите и доброто настроение.

IMG_2010

Плеада родни светски звезди дойдоха, за да уважат атрактивната и успешна Бизнесдама, сред които Весела Илиева и Николай Пехливанов, Биляна Тончева, Евгени Минчев, Биляна и Франк Екснер и много други.

IMG_2160

Миро направи вечерта неотразима със своите изпълнения, а продължителната на доста „сериозната“ заря, по-атрактивна от тази на националните ни празници, събуди центъра и ознаменува истинския празник на интересната Бизнесдама!

Честит Рожден Ден, Ружа Игнатова!

IMG_2100

репортер: Калина Станева
оператор: Васил Ганев
снимки: Константин Николов-Косара за In LIFE

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)