Евгени Димитров Маестрото и Слави

Евгени Димитров – Маестрото поема целия бизнес на Слави Трифонов

08 август 2019

Можете ли да познаете кой е най-близкия човек до Слави Трифонов?! Този, на който шоуменът има абсолютно доверие и вярва безрезервно. След като очевидно се е захванал сериозно да реализира политическите си амбиции, водещият ударно прехвърля фирмите си на дясната си ръка Евгени Димитров-Маестрото.

В последните две седмици се наблюдава сериозно движение в данните на дружествата, в които той или участва като представител, или е съсобственик и шеф на борда на директорите. И тъй като се готви да оглави партията си „Няма такава държава“ на 5 октомври, за целта се разделя със собствеността и капиталите.

Любопитно обстоятелство обаче е, че Трифонов е декларирал пред Агенцията по вписванията миналата година, че фирмата му „Седем-осми“ АД, която бе двигател на продукцията „Шоуто на Слави“, в следващите години няма намерение да променя дейността си, както и че телевизионното предаване няма да спира. Какво точно ще последва в този случай, съвсем скоро ще разберем.

Евгени Димитров Маестрото

„През 2018 и следващите години дейността ще продължи да се развива, утвърждавайки успешния формат „Шоуто на Слави“ като същевременно предлага нови формати и предавания, както в рамките на шоуто, така и като самостоятелни програми.

Възможност за развитие дава и разширяването на приходите от реклама, както в мероприятията, организирани от дружеството, така и от индивидуалните изяви на основните лица участващи в шоуто, издаването на музикални албуми и др.“, пише в Годишния отчет за дейността на фирмата, гласуван и публикуван в Търговския регистър през април тази години (оригиналният правопис е запазен – б.р.).

От финансовите справки на „Седем-осми“, която е с внушителния капитал от над 9 милиона лева, става ясно, че всяка година компанията е генерирала чиста печалба от близо 200 бона, като най-добри са били 2017 и 2018 година, пише Lupa.bg. Същевременно в началото на тази година Трифонов е бил преизбран за председател на борда на директорите на дружеството с мандат чак до 2024 г. Сега обаче с формирането на „Няма такава държава“ той ще трябва предсрочно да оваканти поста си и именно Маестрото ще го наследи в „Седем-осми“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)