Palace-Court-04-1150x1492

Един апартамент в Лондон…

07 април 2015

Днес ви представяме едно изключително изчистено, но в същото време много богато и премислено дизайнерско решение. Този дом се намира в Лондон и собственикът му, като почитател на модерната линия и рафинираните пространства е поставил точно такова изискване пред интериорното ателие.

Palace-Court-01

 

Умелото съчетаване на изправените и категорични линии с леки нежни класически намигвания и силни цветове в аксесоарите, е довело до тази неповторима атмосфера.    На фона на  изчистени стени, пердета и подове, изведнъж „блясва“ класически кристален полилей или стилен бароков стол… Красиви и еклектични контрапункти, които придават много уют и очарование.

Palace-Court-02

В друга ситуация едва ли бихме харесали класически бароков диван пред стена от дървени пънове. Но ето че тук, в този дом се е получило. При това наистина е хубаво. Особено ако в близост е едно от седемте джуджета, които едва носят на раменете си красива сребърна купа за лед с кожена дръжка…

Palace-Court-05-1150x783

Palace-Court-07-1150x776

Загледайте се – всеки детайл е много специално подбран. Това се потвърждава и от обзавеждането на спалнята и банята. Цялостното усещане, което този дом оставя за сетивата е един неповторим уют и прецизност.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)