Хотел на ръба на скала в Норвегия

Един бутиков хотел, който не е за всеки..

15 септември 2019

Животът ви вече определено е монотонен и имате нужда от раздвижване?! Е, в такъв случай отново отиваме на темата за любимите пътувания, но този път препоръчаната дестинация няма да е просто поредното красиво кътче по света, а такова с акцент върху екстремните преживявания.

hotel1

В случай, че ви стиска и имате достатъчно авантюристичен дух, то можете да се насладите на престой в нов хотел в Норвегия, намиращ се… на ръба на внушителна скала. Той се извисява на над 600 метрова пропаст и предлага уникална гледка.

Хотел на ръба на скала в Норвегия

Дизайнът на хотела ще е дело на Hayri Atak Architectural Design Studio, като е предназначен предимно за ценители – местенцето е бутиково, като ще разполага със съвсем малко стаи – едва 9, но пък всяка от тях ще отговаря изцяло на определението VIP. Защо в бъдеще време – все още завършването му предстои, но пък от кадрите виждаме, че определено говорим за нещо, което грабва вниманието от раз.

Хотел на ръба на скала в Норвегия

Сред диамантите в короната са и басейните, които буквално висят във въздуха – да се отпуснеш в тях с чаша шампанско в ръка сигурно си струва… стига да имате нужната смелост за това. Самите стаи пък са вградени в самата скала. Вижте и сами за какво става дума…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)