„Живот на килограм”

Един глас за „Живот на килограм”

16 януари 2018

„Живот на килограм” е проект на „Психодраматична работилница”, която е организация възникнала от обединението на няколко психотерапевти, споделящи общи възгледи и професионални търсения. Организацията работи активно вече десет години в терапевтично и обучително направление.

Проектът стартира през учебната 2016-2017 г. „Живот на килограм” е благотворителна инициатива, носочена към превенцията на хранителните разстройства при ученици от 12 до 18 години.

Хранителните разстройства са едни от най-разпространените заболявания сред подрастващите, проявени в следствие на душевно страдание, посочват създателите на проекта.

Екипът включва психотерапевтите Милена Ташкова и София Фердинандова, както и психолозите Любомира Манчева, Миглена Буркутоглу и Славея Дънева.

Инициативата има подкрепата на Биляна Йотовска, Люси Дяковска, Ники Илиев, Румънеца и Енчев, Гери Дончева и др.

От инициативата отправят призив да подкрепим проекта, който се нуждае от гласове в негова полза:

„Помогнете ни, като дадете гласа си за нас! Нека покажем, че заедно сме страхотен екип! С гранта от Промяната искаме да разширим дейността си, да включим повече училища, включително извън София. Всекидневно получаваме писма с покана „Заповядайте при нас” и искаме да имаме възможност да отговорим положително на всички. Вярваме, че всеки заслужава да бъде щастлив, а хранителните разстройства са тихия враг, който ограбва децата ни от реализирането им като обичащи, обичани и целеустремени възрастни.”

Как може да стане това може да научите подробно от страницата им във фейсбук.

Публикацията подготви Силвия Аризанова

Снимка: facebook.com/zhivotnakilogram

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)