Ед Шийрън на премиерата на "Вчер си е за вчера"

Ед Шийрън засенчи звездата на „Вчера си е за вчера“ на премиерата в Лондон

03 юли 2019

Очаквано или не, но новият филм на Дани Бойл „Вчерас и е за вчера“ се очертава като един от безспорните хитове на това лято. Преди броени дни се състоя премиерата на комедията в Лондон, а най-възторжено от феновете бе приет нашумелият ирландски изпълнител Ед Шийрън, който прави най-голямата си роля в киното до момента именно тук.

Ед Шийрън на премиерата на "Вчера си е за вчера"

Той получи и много положителни отзиви за играта си от колегите си в лентата Лили Джеймс, Джоел Фрай и дори отличения с Оскар Бойл. Иначе самата лента е изключително забавна и разказва за историята на музикант, който единствен в света помни, че легендите Бийтълс някога са съществували. Използвайки това, той започва да възражда хитовете им и се превръща в абсолютна музикална сензация.

Ед Шийрън на премиерата на "Вчер си е за вчера"

Главната роля във „Вчера си е за вчера“ е поверена на Химеш Пател (очевидно Дани Бойл има слабост към това име, след като избра друг Пател – Дев за хита си „Беднякът милионер“). В интерес на истината, индиецът се справя добре и с музиката в продукцията, но както се казва, всеки може да прецени това сам за себе си.

Вчера си е за вчера - Yesterday филм

А иначе нашата любима реплика на Ед Шийрън във филма е и най-отличаващата се – предложението към героя на Химеш за песен – „Какво ще кажеш за това заглавие… Hey, Dude“… Премиерата на Yesterday, „благословен“ и от самите Бийтълси, е на 5 юли.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)