Ед Шийрън обмисля да се оттегли от музикалния бизнес (видео)

17 май 2017

Ед Шийрън днес определено е един от най-интересните и актуални изпълнители. В началото на годината той издаде нов албум, а парчетата “Shape of You” “Castle On The Hill”  и други се радват на огромен успех и оглавиха повечето световни музикални класации.

Ед Шийрън обмисля да се оттегли от музикалната кариера

Ед Шийрън обмисля да се оттегли от музикалната кариера

Кариерата му върви стремглаво нагоре, ето защо е изненадващо, че носителят на Грами обмисля да се оттегли от музикалния бизнес, както писа вестник „Дейли Стар“.

„Ед постигна сякаш всичко в музикалната си кариера и иска да спре в момент, в който е на върха“, коментира още изданието.

Шийрън  иска да се оттегли и да води нормален живот. Той има връзка с Шери Сийборн и вероятно това е преоритет. Той е готов да постави  личния си живот на първо място и връзката му да прерастне в брак.

Вероятно това е и посланието на новото му парче, което излезе в You Tube преди седмица. Заедно с Ан-Мари пеят в една много различна обстановка, ежедневно и ненапудрено място, без стайлинг, ефекти и т.н. С две думи – връщане към нормалния живот Да не говорим, че парчето се налича Ciao Adios…
Времето ще покаже.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)