Еко комплекс „Две стрехи“ в село Голец – бягство всред природата

27 април 2017

Еко комплекс „Две стрехи“ в село Голец е вашето мечтано място за отдих и почивка в живописния Троянски балкан. „Две стрехи“ е комплекс в село Голец с четири къщи за гости , заобиколени от красиви гледки, тиха река и прекрасна градина. Това е идеалното място за любителите на природата, автентичността на обитаването и красивите и магнетични гледки. Тишината и спокойствието тук са особено зареждащи. Досегът с усещането за бита и традициите на миналите времена е уникално съчетан с комфорта на съвременното обитаване.

Още по темата: Великден в село Голец

Голец е малко село, разположено само на 20 км от град Ловеч, в подножието на Ловчанската планина. В близост са няколко водопада и впечатляващи пещери като Деветашката пещера и Съевата дупка.

Още по темата: „Голтака“ построил първата къща в село Голец

Комплексът разполага с четири къщи. Всяка къща има баня, тоалетна, кухня и е снабдена с отопление и климатик. Къщите имат над 150 годишна история, но са изцяло реновирани и възстановени. Комфортът на обитаване е гарантиран. Използвани са съвременни материали, удачно съчетани с традицията на преди това съществувалата даденост. С много любов и усет към красивото е подходено към всеки детайл не само в екстериорното, но и интериорното изграждане. Собственичката на комплекса госпожа Наталия Бондаренко е подходила с много усет и чувство към детайла, тя е сътворила чудеса в това уникално място, което си заслужава да бъде посетено. Мястото е изключително живописно, реката на село Голец минава през коплекса, а емоциите и чувствата, които вълнуват всеки посетител са неописуеми. Еко комлекс „Две стрехи“ е вашето мечтано място за отдих и релакс в забързаното ежедневие.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
фотограф: Антон Хариев
постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)