Мерием Узерли

Екранната Хюрем Султан – Мерием Узерли се омъжва

08 декември 2017

Още през окомври турските журналисти заговориха, че известната актриса Мерием Узерли е започнала нов роман. Нейният възлюбен се оказа египетския актьор Басел Алзаро, с който актрисата се е запознала през пролетта на 2016 в Дубай и на който, изглежда е гостувала в ОАЕ, предава Joinfo.ua.

Мерием Узерли и Басел Алзаро

Мерием Узерли и Басел Алзаро

Източниците твърдят, че новият приятел на звездата й е направил предложение, по време на пътуването им до Дубай. Мерием е дала положителен отговор и е готова да започне новия си живот със своя възлюбен.

В столицата на Обединените Арабски Емирства, двойката се  е позабавлявала на състезанията на Формула 1, а след това е пробвала сафари на мотоцилети, за което разказва самата актриса, но без да споменава своя спътник.

Говори се, че Мерием вече е започнала да подготвя сватбата, решила е да живее с бъдещия си съпруг в Дубай, а в момента търси училище за своята дъщеричка и разглежда пазара за недвижими имоти.

Как Мерием Узерли се запознава с бъдещия си съпруг?

Според пресата, това лято телевизионния водещ е бил гост на Мерием в Берлин и е прекарал време с нейната дъщеричка Лара.

Мерием и дъщеричката й Лара

Мерием и дъщеричката й Лара

 

Двойката не коментира своите отношения, а в социалните мрежи на общите им снимки стои хаштага „приятели„.

 

1512590378_4

 

В началото на октомври, двойката бе заснета в един от хотелите на Истамбул. Това предизвика гнева на актрисата, която заяви, че „пресата няма право да я снима тук„.

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)