img-5288-jpg-1510444476

Ексклузивен Шанел клуб отвори врати в Ню Йорк

13 ноември 2017

Дамите по света, които могат да си купят чанта или дрехи Шанел със сигурност са много, но не всяка може да си позволи уникалния лукс да бъде член на частните клубове на топ бранда.

Библиотеката в клуба на Шанел

Библиотеката в клуба на Шанел

Това е едно от най-новите начинания на Шанел. Преди два дни в квартал SoHo в Ню Йорк, Шанел отвори вратите именно на такъв частен клуб, където достъпът е само с членски карти.

the-coco-club-game-room-1510444242

Coco Club се намира на пети етаж в сграда на Мърсър Стрийт и няма да откриете никаква табела, която да ви води към него. Вместо това, трябва да потърсите портиер, облечен в парижко шиково черно. Но това е само при положение, че сте член.  След като сте отметнат от списъка, вие получавате инкрустирани  златни членски карти.

Гардеробите към съблекалните на частния клуб ва Шанел в Ню Йорк

Гардеробите към съблекалните на частния клуб ва Шанел в Ню Йорк

Какво има в клубовете на Шанел? Интерсно решение на топ бранда – тук можете да откриете Шанел марков покер, басейн и маси за пинг-понг, бар закуски, библиотека, гримьор с продуктите на Chanel, фитнес, СПА… И всичко това елегантно (или не толкова) е брандирано със знака на марката.
И не само – изпълнено е с шик и очарование, което само Шанел притежава по този неповторим начин.  Тайният код е CocoClub.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)