Мис България 2019 Радинела Чаушева

Екс адреналинка е „Мис България 2019″, в социалните мрежи я скъсаха от подигравки

24 ноември 2019

Бившата адреналинка Радинела Чаушева грабна короната за най-красива сънародничка в тазгодишното издание на конкурса „Мис България“, с което получи и правото да представя страната ни на конкурса „Miss Planet“.

Мис България 2019 Радинела Чаушева

Брюнетката е висока 170 см. и е на 23 години, като в момента следва магистратура „Журналистика“ в УНСС, като вече има завършена степен бакалавър по специалността. Тя е добре известна от предаването „Господари на ефира“, с което нашумя от малкия екран, като освен танците, друга нейна страст е поезията.

Второто място в конкурса отиде при 18-годишната пловдивчанка Стелияна Иванова, която ще брани честта ни на „Miss Earth“, а челната тройка завърши 22-годишната Мария Попова от Асеновград. Тя е завършила спортно училище с профил „Волейбол“, а в момента има свой бизнес.

Тази снимка на Радинела предизвика куп подигравки в мрежата.

Тази снимка на Радинела предизвика куп подигравки в мрежата.

Любопитно е да отбележим, че изборът на новата „Мис България“ съвсем не бе особено добре приет в социалните мрежи, където също като бившата носителка на титлата Тамара Чаушева, тя стана обект на редица критични коментари. Докато предишната обаче бе критикувана заради цялостната визия и носа си, то Радинела търпи подогравки заради евентуалните пластични интервенции, на които се е подлагала.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)