DSC_0099

Елена Алекси за Балканската седмица на модата. Ден Втори! ЗЕМЯ…

16 май 2016

След грандиозния старт на първото издание на “Балканска седмица на модата”, преминал под знака на елемента вода можем спокойно да заявим, че именно София е модната столица на Балканите. Точно, като водна стихия модата ни поде и отнесе на едно наистина красиво и цветно пътешествие. Вторият ден от това пъстро балканско пътешествие, посветен на елемента ЗЕМЯ,  започна с впечатляващото изпълнение на балет “Арабеск” и прекрасната Роберта, която изпълни любимата на хиляди българи песен Магьосници, с която за пореден път напомни, че един живот не стига тук на ЗЕМЯТА.

DSC_0069

Именно земната тема бе продължена от Елена Алекси, която откри ревютата във втория ден на Balkan fashion Week. Креативната дизайнерка, представила България на Седмицата на модата в Будапеща преди година,  отново впечатли гостите с лятна и изключително провокативна колекция, вдъхновена от клубния живот.

DSC_0086

DSC_0073

DSC_0062

DSC_0082

DSC_0098

Креативната и интересна Елена Алекси, която е и артистичен директор на Балканската седмица на модата, направи едно прекрасно шоу, достойно за старт на стихията „ЗЕМЯ“. И не само! Тя демонстрира едно много живо, много модерно представяне, достойно за световния моден подиум.

DSC_0091

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)