Елена Ваенга очарова българската публика

08 юни 2016

Стотици почитатели на красивата музика се събраха в зала 1 на Националния дворец на културата, за да се насладят на първия концерт на една от най-популярните руски изпълнителки у нас Елена Ваенга.

TON_1281

„Примата на шансона“ за пореден път затвърди реномето си на певица, която грабва публиката от раз, разчитайки на неповторимата си артистичност, прекрасен глас и необикновени песни. Ваенга, която пристигна в София по покана на Музикално-продуцентска компания „Жокер Медиа“, представи най-доброто от своя репертоар, позволявайки по този начин на всеки да разпознае любимата си песен сред безбройните й хитове.

TON_1294

Иначе изпълнителката, която е сред най-големите звезди на руската музикална сцена в последните години, започва активната си концертна дейност на едва 19 години. Популярността й нараства значително след издаването на албума „Бяла птица“ през 2005 година, а шест години поред получава заслужено и наградата „Златен грамофон“ – едно от най-престижните отличия в Русия.

TON_1368

По света също печели бързо известност, като през годините изнася над 150 концерта в страни като САЩ, Германия, Израел и др. През 2011 година попада и в списъка на най-успешните звезди от руския шоубизнес, заемайки девета позиция в изданието Forbes с годишен приход от над 6 милиона долара.

Виж още снимки от шоуто!

редактор: Марио Трифонов
оператор: Мартин Илков
фотограф: Антон Хариев
постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)