Елена-Йончева

Елена Йончева ще става майка на 52 години!

21 януари 2016

Елена Йончева ще става майка на рекордна възраст. 52-годишната журналистка е в края на 5-ия месец, съобщава столичен седмичник. Ето една хубава новина в деня на родилната помощ, наричан Бабинден„Елена е в 5-ия, скоро влиза в 6-ия месец на бременността. За това са посветени много малко хора, десетина души от най-близкото й обкръжение. Никога не е била по-щастлива, същото важи и за гаджето й Пламен”, разкриха източници от приятелския кръг на Йончева. Тя заслужава най-сетне да има рожба, а също и да й се вдъхне кураж, че се е решила на това на тази възраст, допълват близките й.

Елена се притеснява да не хване зли очи и не мърда от дома си.
С приятеля й Пламен, който е архитект, са заедно от 2010 година. Той е с 12 години по-млад от нея. Двамата се събират след като Елена е зарязана от французина Стефан, а преди това сама е прекратила дългогодишната си връзка със Сергей Станишев. 

Елена-Йончева-и-Пламен

Заедно с партньора си Пламен вече си имат едно куче, което водиха на среща с Таша, за да се сприятеляват и харесват. Е, сприятелиха се! Пък Елена и Пламен си отведоха Таша вкъщи“, споделиха от приюта в Богров. Според слуховете Елена Йончевав момента е в последните месеци на бременността си. Затова отказа маса интересни предложения за телевизионни изяви и се е обърнала към подготовка за новия член на семейството. Единственото й забавление било да учи испански и да прави дълги разходки със семейната кучка – кафявата лабрадорка Дана. Свободното си време пък използвала, за да наваксва с приятели в социалните мрежи.

Изненадващо за всички, Елена Йончева наскоро е забелязана с наедряло коремче, което дори не се опитвала да прикрие. Щастливата вест тя съобщила умишлено по Коледа на семейството си.
Преди време журналистката обмисляла да си осинови дете.

данни: Блиц

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)