poptodorova

Елена Поптодорова започва работа в Атлантическия клуб на Паси

15 март 2017

Бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова започва работа в Атлантическия клуб, съобщи президентът на организацията Соломон Паси. Той й е предложил това по време на скандала, при който полските власти обявиха, че е била задържана с крадена козметика на летище „Шопен“ във Варшава.

Все още не е решено каква точно позиция ще заема Поптодорова, заяви пред в. „24 часа“ Паси, но подчерта, че тя от години е член на Управителния съвет.

Всяко зло за добро – американците, които загубиха един добър служител, го отстъпват на българите. Поптодорова е много стойностен професионалист и към днешно време може да се каже, че няма много такива“, коментира бившият външен министър.

След инцидента на летището тя подаде оставка като директор на централноевропейския офис на Американския еврейски комитет (АЕК), където работеше от миналата година.

Още по темата: Елена Поптодорова: Това беше термоядрен удар!

В първото си телевизионно интервю след скандала преди дни Елена Поптодорова отново заяви, че е станала жертва на активно мероприятие и се чувства „разчленена“.

Съдейки по източниците на поредицата от лъжи, мога само да направя обосновано предположение, че това са онези бизнес интереси, които не просто не желаят да излязат на светло, но и отказват да следват върховенството на закона и това е доказано. Моят опит с такива бизнес групировки или с такива бизнес сделки е сведен до желанието им да получат легитимация в САЩ, което не можеше да им бъде дадено”, заяви бившият ни посланик.

снимка: bulgariasega.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)