Ели Сааб празнува женствеността със спираща дъха колекция Spring 2019 Couture (видео)

26 януари 2019

„Исках да отпразнувам магията на женствеността“, каза зад кулисите Ели Сааб преди шоуто. Обикновено срамежливият дизайнер поставяше последните докосвания на спиращата дъха сватбена рокля в кристално покрития тюл, която  щеше да затвори шоуто, докато говореше. 

„Това е мечта за блестящи русалки, които излизат от вълните и се разхождат по морето. Исках да свържа и изразя блясъка на морето и блясъка на жените.  Опитвам се да засиля чара им с моите творения: гледам на женствеността с най-голямо уважение. „

Финаният булченски модел от колекцията висша мода на Ели Сааб ролет/лято 2019

Финаният булченски модел от колекцията висша мода на Ели Сааб Пролет/Лято 2019

Едно е сигурно – с новата си колекция  Пролет/Лято 2019 Ели Сааб не само е успял в пресъздаването на женствеността, но и представите за официални рокли вече няма да бъдат същите. В това си мнение са категорични дори и най-последователните му критици.
Всеки един от моделите е истинско творение.
„Въвеждам на френската висша мода моята средиземноморска чувствителност, визия за жена, която е почти царствена в поведението си“, казва той, когато го попитали за неговия подход. Често наричан Ливанският Пигмалион, Ели Сааб поддържа ателието си в Бейрут, където всеки тоалет се изработва ръчно до последния детайл и пайета. Той определено дава на висшата мода  едно докосване на яркост. В тази колекция екстравагантността и лекотата направиха печеливша спиаща дъха комбинация.
Убедете се сами:
_ALE0048_ALE0074_ALE0088_ALE0116_ALE0123_ALE0178_ALE0204_ALE0233_ALE0292_ALE0367_ALE0668_ALE0480

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)