ITALY-FASHION-TRIAL-DOLCEGABBANA-FRAUD-FILES

Елтън Джон прости на Dolce & Gabbana

15 май 2015

Очаквано или не, но Сър Елтън Джон не издържа дълго на обявената война срещу Dolce&Gabbana. По-малко от два месеца, след като призова за бойкот на марката, обиден на изказването на създателите й, че хомосексуалните двойки не трябва да имат деца, музикалната легенда реши да прекрати враждата.
„С възрастта осъзнаваш, че животът е твърде кратък, за да го губиш в безмислени кавги. Убеден съм, че те се изказаха, без дори да се замислят и впоследствие са съжалили за думите си. Не смятам, че са лоши хора, напротив“, заяви Елтън Джон в интервю след един от последните си концерти. Иначе враждата с Dolce&Gabbana се появи, след като през март Доменико Долче и Стефано Габана заявиха, че всички деца, родени от сурогатни майки чрез изкуствено осеменяване са „пластмасови и дефектни“.

eltonjohn_kids
Както е известно, музикантът и партньорът му Дейвид Фърниш са родители на двама сина, родени именно по този начин, и затова и той прие изказването като лична обида и призова всичките си почитатели да бойкотират марката, а той самият обеща да изгори всичките си вещи от модния бранд. Любопитно е, че следвайки примера му, множество знаменитости като поп кралицата Мадона, Виктория Бекъм, Къртни Лав и Рики Мартин се включиха в негова подкрепа в дискусията, а това съвсем не попречи на британската поп легенда съвсем скоро след това да бъде забелязан с пазарска чанта именно на Dolce&Gabbana.

текст: Митко Попов
снимки: Popsugar.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)