orig (4)

Емилия за Феди Башур: Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете

28 май 2018

За първи път след злощастния инцидент, при който загина синът на приятеля на поп фолк певицата Емилия – Феди Башур, тя коментира случилото се.

Публикуваме поста на Емилия от профила ѝ във Фейсбук без редакторска намеса:

„Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си – Деспина.

Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston University и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго… Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос.

Не са верни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа… В Библията пише: „Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!“ Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим… Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат – дължиш им го… и ние ще продължим… Федка, почивай в мир – ние ще продължим живота си, но не без теб…

Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!“

Башата на Феди, Джордж Башур написа в профила си:

Вчера загубих прекрасното си дете… Загубих скъпия си приятел… Моето щастие. Мъката ми е безгранична, непоносима, безмерна…
Знам, че само Бог е Този, който знае защо…
Бог е съдник, Бог е смирение, Бог е любов.
Федка, ти ще останеш моята най-голяма гордост. Ако успея да продължа живота си, то ще е заради теб и всичко, което споделихме заедно.
Благодаря за шанса да си мое дете. Благодаря ти за всичко! Обичам те!

Да припомним, че на 24 май при тежка катастрофа на магистрала „Тракия“ пострадаха поп фолк певицата Емилия, приятелят ѝ Джорж Башур и 19-годишният му син – Феди. Той е син на Джордж от брака му с руската красавица Катя.  Певицата и бизнесменът бяха с леки травми, но младежът, който е шофирал колата, бе в тежко състояние и лекарите не даваха надежди за живота му.
Погребението ще бъде в сряда, 30 май от 16:00 ч. на Боянските гробища.

Целият екип на IN LIFE TV изказва дълбоките си съболезнования към родителите и всички близки на Феди. Непрежалима загуба на един прекрасен млад човек! Светъл път към Вечността…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)