Енджи Касабие – между Арабския свят и България

03 август 2017

Животът на Енджи Касабие протича между Арабския свят и България. Той е като една съвременна приказка за сбъднатите мечти. Вълшебствата в нея сякаш нямат край. Енджи Касабие е от ливански произход. Тя е само на 24 години, но вече е дипломиран доктор по диетология. Енджи смята, че не гладуването, а гурме кухнята със здравословно меню може да доведе до най-трайни резултати в отслабването. Важно според нея е, когато се спазва режим на хранене човек да не се чувства лишен, защото така се постига йо-йо ефект.

20631639_10203582793006795_1134732372_n

 

Тя е убедена, че всичко трябва да се прави с много, много любов. Само така хората могат да ти повярват и да ти се доверят. В чужбина работи с голям екип, там тя има и луксозна клиника, в която има различни специалисти  - фитнес инструктори, диетолози, пластични хирурзи, имиджмейкъри и др.  В нейния център идват хора, които искат да получат максималното за своето здраве и красота. Работата и носи удоволетворение, особено когато резултатите са видими.

20614753_10203582793046796_792748388_n

Срешата на Енджи  Касабие с нашия екип се случи в Порто Елеа в Халкидики, Гърция, където тя почиваше заедно със своя съпруг Мистър Ливан в това наистина райско кътче в южната ни съседка. Самата тя живее много здравословно, храни се умерено, спортува много и всичко това я зарежда с енергия. Заедно плувахме, тичахме по плажа , плувахме и играхме йога. Видяхме как минава един нейн ден и се насладихме на голямата любов с нейния съпруг. За екипът ни беше истинско удоволствие да общуваме с един много искрен и открит човек, посветен на работата си и голямата си любов.

репортер: Ася Георгиева

оператор : Венелин Бакалов

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)