снимка: pixabay.com

Ерик Баркър за истините и митовете за успеха

10 февруари 2019

Всеки един човек се стреми към успеха – на някои им се получава с лекота, други се затрудняват. Има ли някаква рецепта, решете сами. Ерик Баркър е решил да сподели своя опит и знания в книгата си „Истини и митове за успеха”.

Изданието е дело на издателство „Хермес и се очаква да излезе от печат към 12 февруари тази година. Според описанието тази  книга ще ви разкрие истинските, понякога шокиращи, механизми на големите постижения.

Корицата на книгата „Истини и митове за успеха” (Хермес, 2019)

Корицата на книгата „Истини и митове за успеха” (Хермес, 2019)

За книгата от издателите:

Автор на популярен блог за личностно развитие и общуване, Ерик Баркър споделя с хилядите си последователи практически съвети, основани на научни данни. Написана с прекрасно чувство за хумор, което прави и най-сухите факти да звучат забавно, и пълна с мъдри прозрения от реални ситуации, тази книга дава изненадващи отговори на въпроси като: защо отличниците рядко стават милионери; кой е начинът да получиш повишение: трудолюбието или подмазването; какво можем да научим за доверието от бандитите и пиратите; кое е по-важното – какво знаеш или кого познаваш; как да постигнем баланс между работата и личния живот, възползвайки се от стратегията на Чингис хан и грешките на Айнщайн.

 Вижте още: „Шлифоващият диаманти”: 5 причини да прочетете тази книга

снимка: pixabay.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)