Ерос Рамацоти

Ерос Рамацоти в София – емоция, която не се забравя!

28 септември 2015

България цени и обича италианската музика. Особено, когато е поднесена от невероятния чувствен тембър на една безспорна легенда на световната сцена, каквато е Ерос Рамацоти.

Само ден след концерта на Ку-Ку Бенд, магнетичният изпълнител препълни столичната зала „Арена Армеец“ за шоуто си, завръщайки се на родната ни земя близо 9 години след първото си гостуване у нас през 2006 г.

    Ерос Рамацоти

В София се стекоха хиляди негови почитатели от най-различни краища на България – Пловдив, Варна, Бургас, Враца, Кюстендил, Благоевград, като пред залата впечатление правеха дори и автомобили със сръбска и македонска регистрация.

Е, и този път Ерос не остави никой разочарован – макар и на 51-години, той бе преизпълнен с много енергия и настроение, доказвайки, че когато говорим за подобни имена, възрастта просто няма значение.

Звездата не пропусна да благодари на българските си фенове чрез личния профил в Instagram.

Звездата не пропусна да благодари на българските си фенове чрез личния профил в Instagram.

Публиката пя с него както песните от новия му албум Perfetto, в подкрепа на който е и световния му тур (отбелязващ 30-годишен юбилей на сцената), така и някои от най-популярните му хитове като „Un Emozione Per Sempra“, „Cose Della Vita“, „I Belong to You“, като концертът завърши с любимата на милиони „Piu Bella Cosa“ и огромен поклон пред феновете на звездата и музикантите му.

Уважението към страната ни си пролича и при многократно повтореното от Ерос „благодаря“ на български език, както и от факта, че Рамацоти не се спря нито за миг, докато не дари и последните красиви емоции от сърцето си на хилядите в залата, доказвайки, че на този свят има изпълнители, които просто няма как да не обичаш.

Ерос Рамацоти

И в контекста на това последно изречение, сякаш въпросът „дали отново ще се върне тук някой ден“ е абсолютно излишен. Чакаме със същото това нетърпение, с което го чакахме през последните 9 години…

Редактор: Митко Попов
Снимки: Жокер Медиа

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)