Есенен парад на шапките

11 септември 2017

Есенния парад на шапките, организиран от ненадминатата Ирина Сардарева се състоя на 09.09.2017 година. Шествието по традиция тръгна по булевард  „Витоша“ и стигна до Музея за история на София. Множество елегантни дами и господа последваха госпожа Сардарева в инициативата и показаха, че за тях шапката е любов, магия и носи особено очарование.

Плътно до госпожа Ирина Сардарева са синът й Александър и нейният мъж Петър, които също взеха участие в събитието. Настроението беше повече от приповдигната, гостите можеха не само да си закупят нова шапка  от специално организирания щанд от Къщата на шапките, но и да вземат шапка само за снимка. Времето беше прекрасно, слънцето топло галеше с лъчите си и всички бяха много доволни. Парадът на шапките се случва в София за втори път, а Ирина Сардарева е убедена, че подобни събития ни разтоварват, носят ни настроение и ни карат да се чувстваме различни.

Парадите на шапките са традиция по света от повече от 250 години.Така започват да наричат бляскавите събития в Англия на които дамите от елита са показвали своите елегантни нови дрехи и шапки.  У нас подобно събитие се случва за втори път и се организира от Ирина Сардарева и Музея за история на София. Парадът премина под мотото „Бъдете красиви, обичайте се и светът ще ви обича повече“.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Антон Хариев
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)