Есента става Mucho гореща с Яна Овчарова и Алфредо Торес

20 октомври 2016

InLife стана кръстник на най-новото парче на Яна Овчарова!

Песента ще се казва Mucho Горещо и точно по този „горещ“ начин се смесват испанският и българският в припева й изпят от темпераментния Алфредо Торес. И той ще танцува в клипа, разбира се!

Алфредо Торес

Наричат Яна „най-добрия банкер сред певците“ или „най-добрата певица сред банкерите“. Тя търси сигурността на банкерския бизнес, но в слушалките й винаги звучи музиката. Слабостта й към музиката е известна още от детските й години, когато започва да ходи на уроци по пиано и пеене. Скоро се изявява в различни хорове, както и в ансамбъл „Гоце Делчев“.

Макар да завършва Международни икономически отношения, а днес да работи в банка, то тя и за минута не забравя поп музиката. Най-успешната й песен „Стихия“ е за нежността и топлината на жената, които са и нейна сила и част от женската същност. Настроението в композициите й винаги е някак лятно и позитивно, каквато е и самата изпълнителка, която търси щастието в малките неща.

Яна Овчарова

Яна не крие, че има желание за в бъдеще да направи и цял албум, но трябва да има поне 10 песни. Засега има записани само три – „Стихия“, „Ром и кокос“ и „Вечните деца“, а четвъртото, както вече подразбрахте, е на път. И след като вече сме негов кръстник, то не ни остава нищо друго, освен да пожелаем успех и много фенове на красивата и темпераментна музика!

Репортер: Калина Станева
Оператор: Мартин Илков
Постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)