2e8b203959627f87360200b74fdbe03a

Естетични новости от Монте Карло: Подмладяване на интимните зони

03 май 2018

За най-новите тенденции в разкрасяването и подмладяването информира д-р Анелия Здравкова от Jewel Skin Clinic.

НОВА ОБЛАСТ В МЕДИЦИНАТА
Регенеративната медицина е нов начин за подмладяване в естетиката, която използва иновации в меко-тъканното възстановяване – стволови клетки и растежни фактори.

НА ФОКУС: ПОДМЛАДЯВАНЕ НА ИНТИМНИТЕ ЗОНИ
Много обсъждана тема е шията и деколтето, които първи издават възрастта. На конгреса в Монако бяха обсъдени техники и технологии за стягане и хидратация на тази зона. Една от новостите е продукт, който се поставя в специални точки в областта на шията, стимулирайки производството на колаген и еластин и повлиявайки кожната текстура. Тройната комбинация от микронидлинг с радиочестота и хиалуронови филъри също стяга кожата на шията, запълва бръчиците и оформя долния лицев контур.
Все повече се обръща внимание на интимното здраве и стремежът им за подмладяване на интимните зони. Има разработени специални нови технологии за вагинално подмладяване, както и пилинг за най-деликатните части на тялото. Бяха обсъдени различни техники за поставяне на инжекционни филъри, като все повече се обсъжда приложението на тези филъри в областта на тялото. На форума бяха направени демострации за повдигане на дупе, за повлияване на дефекти в областта на гърдите като хлътвания и асиметрия.
Специален акцент имаше и повдигане на вежди и горен клепач. Направена бе демонстрация на филъри, ботокс и уреди за неоперативна блеферопластика. Отново особено внимание бе отделено и на периорбиталната област.

НА ДВАТА ПОЛЮСА
На форума в Монако един от водещите лектори в областта на естетиката пластичният хирург Маурицио де Майро демонстрира как едно лице може да се подмлади и изглежда естествено след поставяне на 18 хиалуронови филъри. Истинско предизвикателство обаче е с 1 филър да се постигнат най-добри резултати, за което също се изисква майсторство много добър анализ на всяко лице.

IMG_8942

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)