
Необходими продукти:
1.5 л. вода
1 чаша ечемик
3 ч. л. захар
2 ябълки
100 гр. масло
сезонни плодове по избор
Начин на приготвяне:
Сложете водата да заври и към нея постепенно добавяйте ечемика като бъркате постоянно. Посолете и оставете да ври на много слаб огън за около 1 час. Обелете ябълките, настържете ги и ги добавете около 15 мин. преди да свалите ястието от огъня. Преди сервиране сложете малка бучка масло във всяка порция и декорирайте с плодове по избор.
снимка: edeka.de

Предишна:
Тиквен пай по американски

Следваща:
Откриватели в света на вината – епизод 5 (Южна Америка)
Още по темата
-
Гъбена крем супа с пармезан
In TASTEКрем супата е едно от най-лесните, вкусни и засищащи ястия. Тя е идеална както за ...
-
Кралски скариди по гръцки
In TASTEКрасивите острови на Гърция радват сетивата не само със спиращи дъха гледки и лазурно море, ...
-
Диета според зодията
In TASTEВижте кои храни да избягвате, коя диета да изберете и колко често да хапвате, за ...
-
Китайска супа с джинджифил, лук и чесън
In TASTEНеобходими продукти: 3 скилидки чесън, обелени и ситно нарязани на кубчета 4 стръка зелен лук, ...
Остави своя коментар през Facebook