Жана Бергендорф с песен срещу жълтата преса – „Те не могат да ме докоснат“

01 април 2019

Едно от най-популярните имена от поп и рок сцената у нас, Жана Бергендорф, записа първа съвместна песен с колегата си Пламен Бонев. И двамата артисти живеят и работят и в чужбина. Парчето носи името „Те не могат да ни докоснат“ (Тhey Can’t Touch Us) и е препратка към фалшивите новини, които всеки ден ни заливат.

„Да направиш песен е като да си родиш бебе и да си го отглеждаш“, сподели изпълнителката на „Самурай“ и допълни, че посланието на песента е свързано с писанията по неин адрес в жълтите медии. „Това, че пишат, не означава, че могат да докоснат душата ми и не означава, че могат да ми вземат това, което мога да направя в живота си. Аз вярвам, че единственият, който може да ти отнеме нещо на този свят, е Господ“, обяснява певицата.

Пламен Бонев и Жана Бергендорф

Жана си си спомни и първите моменти, в които тя става главно действащо лице в медийни публикации: „За мен лично това беше един момент от живота ми, който ме смаза. Вече като че ли претръпнах. Загубих две години от живота си да съжалявам, да се самонаказвам, да се самобичувам, че еди-коя си е писала нещо за мен. Мисля, че вече няма смисъл да го правя. Имам нови проекти и сама, и не сама”, коментира поп звездата. Чуйте и самата песен!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)