Жана Бергендорф

Жана Бергендорф спечели 250 бона от Националната лотария

04 октомври 2019

След не особено щастливите й последни години, съдбата явно най-сетне реши да се усмихне на популярната ни поп изпълнителка Жана Бергендорф. Изненадващо или не, преди две седмици певицата спечели баснословната сума от 250 000 лева от Националната лотария. Печелившият билет, донесъл печалбата на Жана, е от играта „Злaтнитe пирaмиди. Cъкрoвищaтa нa фaрaoнa“.

Преди броени дни, Бергендорф получи официално чек за сумата от водещия Захари Бахаров и актрисата Яна Маринова и както е по правилата на играта, се снима с него в ефира на Нова телевизия. Пред камерата, тя призна и за какво възнамерява да използва спечелените пари.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф в компанията на Саня Армутлиева

„С тях ще сбъдна някои мои мечти. Със сигурност ще заведа детето си в Южна Корея, тъй като отдавна му е мечта да посети страната, а също така ще помогна и на една приятелка да зaвърши oбрaзoвaниeтo cи в Rоyаl Асаdеmy, зaщoтo тя нaиcтинa гo зacлужaвa“, признa Жaна. Тя добави, че играе тото от дълги години, като не се ограничава единствено с Националната лотария, а често пуска и билетчета в Тото 1 и Тото 2.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)