Жана Жекова

Жана Жекова със зашеметяваща колекция на Sofia Fashion Week

20 септември 2015

Неподправена женственост, изящна елегантност и изисканост до последния възможен детайл – с това сме свикнали да асоциираме всяка една колекция на Жана Жекова през годините и съвсем не е случайно, че говорим за трикратен носител на най-високия приз за мода у нас „Златна игла“.

IMG_4568

Е, ревюто на популярната дизайнерка в гала вечерта на Sofia Fashion Week също не беше изключение, доказвайки още веднъж че говорим за личност, която винаги ще оставя ярка диря в българската мода, давайки сериозен творчески принос за неговото развитие.

IMG_4618

Съвсем наскоро (през 2014 година) Жана Жекова отбеляза цели 30 години в бранша, като по този повод бе отличена със златен плакет и грамота за оригинално изкуство и принос към родната мода от професор д.н. Любомир Стойков, председател на българската академия за мода.

IMG_4662

Както тя самата обаче обича да казва, най-голямата й награда е признанието на публиката и ако се доверим на аплодисментите, с които бе изпратена след колекцията си по време на модното събитие на годината, то едно нещо е факт – обичта и уважението със сигурност са взаимни.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)