Жан-Пол Гуд снима кампанията за колаборацията Kenzo X H&M

12 септември 2016

H&M има удоволствието да обяви, че емблематичният фотограф Жан-Пол Гуд засне кампанията за представянето на колекцията KENZO х H&M, с участието на седем популярни лица. В кампанията се появяват Иман, Росарио Доусън, Chance The Rapper, Ryuichi Sakamoto, Клои Севини, Suboi и Xiuhtezcatl Martinez. Кампанията ще стартира на 17 октомври, преди колекцията да влезе в продажба в над 250 избрани магазина на H&M по цял свят, както и онлайн, на 3 ноември.

Жан-Пол Гуд стои зад някои от най-влиятелните модни и музикални образи на последните пет десетилетия. За KENZO х H&M, той запазва собствения си отличителен стил при създаването на кампанията, която ще се появи в печатни медии, както и на билборд визии.

H&M_KENZO_Jean-Paul_011_sRGB_300dpi

„Ние обичаме да работим с нашите идоли, и Жан-Пол Гуд е истинска икона. Визиите, които той създаде за KENZO х H&M, са невероятни – улавят характера, позитивността и свободата на колекцията,“ коментират Каръл Лим и Умберто Леон, творчески директори на KENZO.

„Работа с H&M и с Каръл и Умберто по кампанията на KENZO х H&M е истинско приключение. Харесва ми отношението, което са внедрили в колекцията, както и техният млад дух, енергия, игривост и стил“, казва Жан-Пол Гуд.

 

Лица от кампанията на KENZOхH&M

Иман – супермодел, деец и основател на компанията IMAN Cosmetics

Росарио Доусън – актриса и деец, съосновател на Studio 189

Chance The Rapper – хип-хоп изпълнител

Ryuichi Sakamoto – музикант и композитор

Клои Севини – актриса Suboi – рапър изпълнител

Xiuhtezcatl Martinez – деец и лидер на организацията Earth Guardians

kenzoxhm_chance_animation kenzoxhm_chloe_animation kenzoxhm_iman_animation kenzoxhm_martinez_animation kenzoxhm_rosario_animation kenzoxhm_ryuichi_animation kenzoxhm_suboi_animation

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)