couple-1149143_960_720

Жените с по-малко сексуални партньори са по-щастливи в брака

23 октомври 2018

Американският християнски институт за семейни изследвания поръча анкета, от която става видно, че жените с по-малко сексуални партньори преди венчавката се оказват по-щастливи в брака.

65% от дамите, които са имали само една сексуална връзка преди да се омъжат, изпитали истинско щастие в последвалия брак. Процентът на щастливите американки, които имали над 21 предбрачни партньори, се оказал 57 на сто.

Вижте още: Тайната на идеалния секс?! Йога и шоколад

Институтът се стреми да докаже, че многобройните сексуални забежки на дамите са опасни за традиционните семейни модели, пишат от БТА. Но противниците на догматичното мислене от своя страна изтъкват, че разликата между почти целомъдрените жени и считаните за „по-разпуснати“ е само 8 процента при намирането на брачното щастие.

Застъпниците на здравия морал все пак посочват, че независимо от малката разлика, правилото е налице. Жените с по-малък сексуален опит намират повече щастие в брака. Но противниците на догмите в секса коментират този факт с обстоятелството, че дамите само с един предбрачен партньор нямат база за сравнение и поради тази причина по-лесно се мислят за щастливи в брачната връзка.

снимка: pixabay.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)