тачо1

Жени и Тачо отново живеят заедно

03 октомври 2016

Последната седмица от живота на Жени Калканджиева се случиха доста изпитания. Преди седмица тя загуби майка си, а няколко дни по-късно беше обвинена от участника във VIP Brother Алек Сандър, че е взимала наркотици пред детето си. Жени даде интервю, в този сложен момент, за това как човек може да се справи с нещастието. Днес тя плаче, защото ударите на живота в последно време са много. Много малко хора от публичното пространство имат силата да говорят за провала, а не само за успеха. Калканджиева е една от най-красивите българки, позната като шестата в света, наричана още „лошото момиче на българския моден бизнес“.

Венчавката на Жени и Тачо в столичния храм “Св. Георги”

Венчавката на Жени и Тачо в столичния храм “Св. Георги”

„Света за мен заприлича на дом за сираци! Тя беше първият човек, който видях, когато прогледнах. Тя никога не е пестила никога критики към мен. Но ми каза – гледай да казваш по-често думите Обичам те! Сега искам да й кажа, че безпрекословно я обичам. И да приеме, че съм достатъчно силна, за да преодолея изпитанията в живота си.“, сподели тя за смъртта на майка си.

За обвиненията на Алек Сандър: „Той ме нападна с тежки обвинения и аз веднага реших да го съдя. Когато той ми се обади да ми се извини и изтри клипа от Интернет, аз му казах, че човек прави грешки. Важното е да ги осъзнава. Извини ми се официално.“

Калканджиева призна, че е взимала наркотици, но това е в миналото. Тя заяви: „определено мога да кажа, че не съм наркоманка“. 

След две години рестарт на брака си Жени и Тачо живеят отново заедно.

снимка: bulevard.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)